Det ældste hus i Colmar

Det ældste hus i Colmar, kaldt “Maison Adolph” ligger midt i byens centrum, Place de la Cathédrale.
Huset er fra 1350!
Brønden beliggende ved foden af huset og toppet af en galge med to løvehoveder er dateret tilbage til 1592. Trægablen stammer fra det sekstende århundrede.

Huset blev restaureret for et par år siden og er nu i ganske fin stand.
I dag er der en økologisk helsekostbutik i stueetagen.

Brønden beliggende ved foden af "Maison Adolph" huset
Brønden beliggende ved foden af huset
Hej og velkommen til min online guide om Colmar ! Jeg er født i Danmark, men har boet i Alsace siden 1989 da min danske mor og hollandske far byggede hotel i en lille landsby på vinruten. Jeg har tre børn som vokser op i Frankrig. Jeg har et Master i Engelsk, udgivet tre bøger, arbejdet mange år med mine forældre og været gift med en alsacisk vinbonde... Jeg glæder mig til, at dele informationer med jer om den kønne lille by Colmar. På gensyn i Colmar ! Charlotte
Indlæg oprettet 40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen